King4Fit eli ”Kingi” on kahden pariskunnan, neljän intohimoisen liikkujan, perustama kuntokeskus Vantaan Kuninkaanmäkeen. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaan kuntosalin, pienryhmätunnit sekä kattavat lisäpalvelut, kuten personal training -palvelut, hieronnan, InBody- ja FirstBeat -mittaukset. Kaikki asiakkaamme saavat harjoittelun tueksi mobiiliapplikaation, jonka kautta varataan myös pienryhmätunnit. Jokainen asiakas saa lisäksi omalle tasolleen sopivan treeniohjelman heti alkuun.

Aino-Kaisa

Kuntosali on ollut toinen kotini jo 15 vuotta, jonka lisäksi harrastan myös joogaa ja crossfitiä. Vapaa-ajalla voit nähdä minut lenkkeilemässä kahden beaglen, Maurin ja Väinön kanssa. Olen kouluttautunut mm. personal traineriksi, ravintovalmentajaksi ja voimavalmentajaksi. Lisäksi olen suorittanut liikuntalääketieteen perusopinnut Itä-Suomen yliopistossa. Minut voit tavata päivittäin Kingiltä!

Tony

Olen porukan seuramies. Taustani on jääkiekossa, jossa tuli pyörähdettyä maajoukkueringissäkin. Jääkiekon jälkeen hurahdin triathloniin, jossa voitin SM-pronssia sprinttimatkalla. Nykyään harrastan kuntosalia ja kilpailen maastopyöräendurossa. Kun aikaa on, seikkailen Kuusijärven metsikössä amstaffi Hönön kanssa. Olen tehnyt valmennushommia mm. triathlonlajien, jääkiekon ja motocrossin parissa. Minut voit tavata päivittäin Kingiltä!

Jouni

Oma urheilutaustani on jalkapallon ja lentopallon parissa, nyt aikuisiällä pääasiallisiksi harrastuksiksi ovat vaihtuneet kuntosali ja crossfit. Olen kouluttautunut personal traineriksi ja painonnostovalmentajaksi. Minut voit tavata vetämästä painonnostotunteja. Lisäksi teen henkilökohtaisia valmennuksia.

Vera

Minun urheilutaustani on kilpauinnissa, jonka jälkeen siirryin triathlonin pariin. Triathlonharjoittelun tueksi harrastan kuntosalia ja maastopyöräilyä. Pidän itseäni aktiivisesti ”triathlonkunnossa” ja kilpailenkin fiiliksen mukaan. Kipuan ajoittain myös uinnin starttikorokkeelle. Minulta saat vinkkejä uintiin, niin altaaseen kuin avoveteenkin.

Olen Mauri, rauhallinen ja harkitseva beagle. Olen kuvassa vasemmalla. Lempiharrastuksiini kuuluu metsässä liikkuminen, haistelu ja luonnon ihmettely. Tykkään antaa pusuja, varsinkin lapsille. Lempiliikkeeni on takakyykky ja lempipaikkani on kotona portaikossa päivystämässä.

Keskellä olen minä, Hönö, porukan kestävyyskone. Pienestä saakka lempipaikkani kotona on ollut treenihuoneen juoksumatto. Uin mielelläni pitkiäkin matkoja, muutaman kilometrin avovesiuinti ei ole minulle edes haaste. Pyörää en ole vielä oppinut ajamaan. Olen myös kokenut asiakaspalvelija; olenhan toiminut märkäpukumyyjänä jo useita vuosia.

Kuvassa oikealla olen minä, Väinö, hellyyndenkipeä ja ihmisrakas beagle. Lempiharrastuksiini kuuluu muiden koirien kanssa painiminen ja syöminen. Haluan olla mukana kaikessa mitä ihmiset tekevät ja kun ihmiset lakkaavat touhuamasta, menen syliin. Tykkään HIIT -tyyppisestä harjoittelusta ja lempipaikkani kotona on sohvalla, tyynyjen välissä.