Jäsenyyksiin kuuluu mobiiliapplikaatio, josta voi seurata omaa aktiivisuuttaan ja katsoa sekä sinulle annettuja yksilöllisiä, että myös kaikille asiakkaille yhteisiä treeniohjelmia. Applikaation kautta varataan myös paikat ohjatuille pienryhmätunneille (kulta- ja hopea-asiakkaat).

Tarjoamme asiakkaillemme hikipyyhkeen treenin ajaksi, sekä pesuaineet ja laadukkaat hiustenhoitotuotteet suihkutiloissa.

VALMENNUSPAKETIT

Valmennuspaketit rakennetaan sinun tarpeesi ja tavoitteesi mukaan, ne voivat sisältää mm. kuntosali-, kestävyys- tai ravintovalmennusta. Meiltä saatavissa myös pari- ja ryhmävalmennukset.

Alla muutama esimerkki, mihin tilanteeseen eri valmennuspaketit voisivat sopia, ota rohkeasti yhteyttä niin katsotaan mikä on sinulle paras kokonaisuus!

  • KINGI: Sinulle, joka olet tavoittelemassa muutosta elämäntapoihisi tai treenaat tavoitteellisesti vaikkapa johonkin kilpailuun tai pääsykokeeseen.
  • TEHO: Sinulle, joka kaipaat apua kuntosaliharjoittelun aloittamiseen ja liiketekniikoiden oikeaoppiseen suorittamiseen.
  • PERUS: Sinulle, joka tarvitset seurantaa ja kannustusta treeniesi läpivientiin, sekä ohjeita ja vinkkejä eri liikkeiden suorittamiseen ja skaalaamiseen.

Asiakkaillamme on käytössään kattava virtuaalijumppien kirjasto, jota pääsee käyttämään Kingin applikaation tai alla olevan linkin kautta.
Kirjautuminen tuntikirjastoon netissä tapahtuu omilla MyWellness -tunnuksilla.

Mikäli sinulla herää kysyttävää jäsenyyksistämme tai muista palveluistamme, otathan yhteyttä sähköpostilla info@king4fit.fi! Vastaamme mielellämme!