Jo kolmen vuoden ikään ehtinyt King4Fit eli ”Kingi” on intohimoisten liikkujien perustama kuntokeskus Vantaan Kuninkaanmäessä. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaan kuntosalin, pienryhmätunnit sekä kattavat lisäpalvelut, kuten personal training -palvelut, hieronnan ja erilaisia valmennuspaketteja. Kaikki asiakkaamme saavat harjoittelun tueksi mobiiliapplikaation, jonka kautta varataan myös pienryhmätunnit. Jokainen asiakas saa lisäksi omalle tasolleen sopivan treeniohjelman heti alkuun.

Keitä olemme

Me olemme Vera ja Tony ja toimimme King4Fitin yrittäjinä.

Vera:

”Minun urheilutaustani on kilpauinnissa, jonka jälkeen siirryin triathlonin pariin. Triathlonharjoittelun tueksi harrastan kuntosalia ja maastopyöräilyä. Pidän itseäni aktiivisesti ”triathlonkunnossa” ja kilpailenkin fiiliksen mukaan. Kipuan ajoittain myös uinnin starttikorokkeelle. Minulta saat vinkkejä uintiin, niin altaaseen kuin avoveteenkin.”

Tony:

”Taustani on jääkiekossa, jossa tuli pyörähdettyä maajoukkueringissäkin. Jääkiekon jälkeen hurahdin triathloniin, jossa voitin SM-pronssia sprinttimatkalla. Nykyään harrastan kuntosalia ja kilpailen maastopyöräendurossa. Kun aikaa on, seikkailen Kuusijärven metsikössä amstaffi Hönön kanssa. Olen tehnyt valmennushommia mm. triathlonlajien, jääkiekon ja motocrossin parissa. Minut voit tavata päivittäin Kingillä!”

Minä olen Hönö, porukan kestävyyskone. Pienestä saakka lempipaikkani kotona on ollut treenihuoneen juoksumatto. Uin mielelläni pitkiäkin matkoja, eikä muutaman kilometrin avovesiuinti ole minulle edes haaste. Pyörää en tosin vielä ole oppinut ajamaan. Olen myös kokenut asiakaspalvelija; olenhan toiminut märkäpukumyyjänä jo useita vuosia.