Tällä sivulla näet pienryhmätuntien viikkoaikataulun. Tunneille osallistuaksesi et tarvitse aikaisempaa kokemusta.

Tuntikuvaukset:
tuntikalenteri on tuntikuvausten alapuolella

Crosstraining Basic: Tunnilla tehdään sekä voimaa että kestävyyttä kehittäviä liikkeitä kehonpainolla ja pienvälineillä ja kaikki liikkeet voidaan skaalata omaan kuntotasoon sopiviksi.

Crosstraining: Tällä tunnilla tehdään hieman haastavampia liikkeitä ja liikeyhdistelmiä kuin Crosstraining Basic -tunnilla.  Tunnilla käytetään laajasti eri välineistöä. 

Crosstraining Voima: Tunnilla painopiste on tangolla tehtävissä voimaliikkeissä, jotka muodostavat hyvän perustan kuntosaliharjoitteluun. Tunnilla keskitytään oikeisiin liiketekniikoihin ja loppuun tehdään kiertoharjoitus.

HIIT: Tällä tunnilla kuormitetaan koko kehoa, syke nousee ja rasva palaa vielä tunnin jälkeenkin! Liikkeet tehdään pääasiassa kehonpainolla.

Kehonhuolto: Kehonhuoltotunnilla pyritään edistämään kehon palautumista ja liikkuvuutta. Apuna voidaan käyttää mm. putkirulla tai faskiapalloa.

Slow flow -jooga: Tunnilla tehdään rauhallisesti virtaavaa joogaa, jossa asanasta toiseen siirrytään hengityksen tahdissa. Tämä tunti on mainiota vastapainoa hektiselle arjelle. Tunnille osallistuakseen ei tarvitse aikaisempaa joogakokemusta.

Yin Yoga: Tällä joogatunnilla asanoissa viipyillään (3-5min) ja annetaan kehon rentoutua. Hengitys pitenee ja kireydet vapautuvat kehosta – todella antoisa tunti sekä keholle että mielelle! Alussa on pysähtyminen (meditaatio) ja lopussa loppurentoutus. Joka kuukauden viimeinen kerta syvärentoutus (25min).

Bodypilates: Pilates on kehonhallintamenetelmä, jonka tavoitteena on mm. parantaa ryhtiä ja vahvistaa keskivartalon tukilihaksia. Rauhallinen, mutta tehokas keskivartalotreeni sopii kaikille.

Kuntopiiri: Kaikille sopiva perinteinen kuntopiiri kehonpainoliikkeillä.

Virtuaalisoutu: Tällä tunnilla voit harjoitella soutua itsenäisesti, harjoitus käynnistyy näytöltä automaattisesti tunnin alkaessa.