PALVELUT

Rentouttavaa ja palauttavaa hierontaa

Kuntosalimme yhteydessä, kolmannessa kerroksessa meillä on hierontastudio, jossa palvelevat osaavat ja monipuoliset hierojamme Heidi, Karin ja Kimmo. Hieronnan vaikutuksen tehostamiseksi voit hyödyntää myös lisäpalveluita, kuten X°Cryo-huippukylmähoitoa, elektromagneettista X-Tone -lihasstimulaatiota ja kuivakuppausta.

HIERONTA 30 Min

Alk. 40,00 €

HIERONTA 45 MIN

Kingin jäsenille alk. 48,00 €

HIERONTA 60 MIN

Kingin jäsenille alk. 56 €

HIERONTA 90 MIN

Kingin jäsenille alk. 77,00 €

HEIDI

Heidillä on monen vuoden kokemus hierojan työstä, ja häneltä onnistuu niin klassinen hieronta kuin napakka urheiluhierontakin. Lisäksi Heidi opiskelee parhaillaan Kalevalaiseksi jäsenkorjaajaksi ja tekee myös näitä hoitoja Kingillä. Personal traineriksi hän on kouluttautunut noin vuosi sitten Nordic Health Academyssä.

Asiakkaista etenkin elämäntapamuuttujat ovat sydäntä lähellä. Ohjaajana hän on tarkka ja vaativa, mutta myös empaattinen ja kannustava. Heidi on itse intohimoinen liikunnan harrastaja ja suuri osa vapaa-ajasta kuluukin salin, uinnin ja pyöräilyn merkeissä. Heidi tulee myös ohjaamaan Kingin kehonhuoltotunteja ja toivottaakin kaikki asiakkaat lämpimästi kokeilemaan kuntokeskuksen palveluja!

KARIN

Karin valmistui hierojaksi/urheiluhierojaksi vuonna 2002 ja koulutetuksi hierojaksi 2004. Lisäpalveluna Karin tekee kuivakuppausta hieronnan yhteydessä. Hieronnassa hän käyttää sekä klassisen hieronnan että urheiluhieronnan otteita, mutta haluttaessa Karinilta saa myös rentouttavaa hierontaa.

Karin on tehnyt 20 vuotisen uran uinnin parissa. Osaamista löytyy aina lasten alkeisuinnin opetuksesta SM-tason kilpauimareiden valmennukseen kuin myös aikuisten / seniorien kunto- ja kilpauinnin ohjaukseen. Karinin sydäntä lähellä ovat kilpauinti, reipas sauvakävely niin metsässä kuin tasaisella maallakin, sekä kausittain myös kuntosaliharjoittelu.

KIMMO

Koulutettu hieroja ja urheiluhieroja Kimmo on erikoistunut raajanivelten liikkuvuuden edistämiseen. Koko ikänsä monipuolisesti urheilleella miehellä on vankka käsitys eri lajeihin liittyvistä vammamekanismeista.

Kimmolla on kilpailutaustaa mm. jääkiekossa, palloilulajeissa, voimanostossa, leuanvedossa,  sotilaspenkkipunnerruksessa, uinnissa, crossfitissä sekä triathlonissa.

X°Cryo

Kotimainen X°Cryo-huippukylmähoito on suunniteltu paikalliseen kylmähoitoon ympäri kehoa. Sitä voidaan käyttää iholle, lihaksiin ja niveliin. Erityisen Cryofacial-maskin avulla kylmähoitoa voidaan käyttää myös kasvoihin.

X°Cryo-hoito kestää kerrallaan noin 1-3 minuuttia / hoidettava kohde ja sillä voidaan mm. nopeuttaa lihasten palautumista, lisätä liikkuvuutta, vähentää turvotusta ja lieventää tulehduksia.

X°Cryo on myös mainio apu nopeuttamaan toipumista erilaisista vammoista ja leikkauksista ja sillä voidaan helpottaa myös erilaisia iho-ongelmia kuten psoriasista ja aknea.