Personal trainer vantaa

Aina on hyvä aika tavoitteelliseen treeniin

Jos kaipaat apua aloittamiseen tai tuntuu, että treenien kehitys on tyssännyt, ota yhteyttä osaaviin valmentajiimme. Valmennuksen sisältö suunnitellaan yksilöllisesti ja se voi sisältää niin lihaskunto-, kestävyys-, kuin liikkuvuusharjoitteluakin!

Ota yhteyttä sähköpostitse info@king4fit.fi

Valmennuspaketit

KINGI, 8krt/kk

Sinulle, joka olet tavoittelemassa muutosta elämäntapoihisi tai treenaat tavoitteellisesti vaikkapa johonkin kilpailuun tai pääsykokeeseen.

TEHO, 4krt/kk

Sinulle, joka kaipaat apua kuntosaliharjoittelun aloittamiseen ja liiketekniikoiden oikeaoppiseen suorittamiseen.

PERUS, 2krt/kk

Sinulle, joka tarvitset seurantaa ja kannustusta treeniesi läpivientiin, sekä ohjeita ja vinkkejä eri liikkeiden suorittamiseen ja skaalaamiseen.

APUA SOVELLUKSESTA

MyWellness App

Jäsenyyksiin kuuluu mobiilisovellus, josta voit seurata omaa aktiivisuuttasi ja katsoa sekä sinulle annettuja yksilöllisiä, että myös kaikille asiakkaille yhteisiä treeniohjelmia. Sovelluksen kautta varataan myös paikat ohjatuille pienryhmätunneille (kulta- ja hopea-asiakkaat).

Asiakkiademme käytössä on myös kattava virtuaalijumppien kirjasto, jota pääsee käyttämään Kingin sovelluksen tai alla olevan linkin kautta.Kirjautuminen tuntikirjastoon netissä tapahtuu omilla MyWellness -tunnuksilla.